torsdag 23 februari 2012

Ena dagen här, nästa borta

Okej, så i tisdags åkte David hem till Tyskland igen. Fan vad sorgligt, det kändes som en begravning i princip. 12 personer dök upp på flygplatsen för att säga hej då, och som om det inte var nog med att alla var mer eller mindre ledsna- personalen på YVR airport var jävligt otrevliga mot oss. Fy skäms på dem.



Snacka om två tidlösa skönheter.

Men nu till något roligare! Fick ett brev av farfar tidigare i veckan och tänkte för mig själv att det var ett under att det ens kommit fram med tanke på att adressen var helt galet sne och konstig, och idag fick jag ett till brev som Thyra fått adressera och som Gubben i princip skickat för att förklara varför hans senaste brev förmodligen inte hade kommit fram, haha!

"Någon har sakt att Gud är alla dårars beskyddare å de är nog sant, för annar hade väl inte jag levat på övertid. Men det är roligt att leva, för då få man se hur det blev."
"Om nu brevet inte kommit fram, så tänkte jag att förklara varför och sänder detta i stället. Å har det kommit fram då har Vår Herre ett finger med i spelet."



Farfar <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar