torsdag 12 januari 2012

We bought a zoo

Ja man kan ju tro att man bor på ett zoo á la Kolmården nu när Ruben och Inigo är tillbaka, blundar jag så kan jag se elefanterna som springer i trappan.
Ruben agerar förövrigt båda elefant och klåfingrig babian i detta zoo, eftersom han igårkväll låste min dator genom att lägga till ett lösen så att jag inte kunde logga in. Sen hade han mage att bli chockad över den arga lappen jag la på köksbordet (kände inte att det var läge att väcka alla kl7 denna iskalla morgon genom att banka sönder hans dörr, särskilt eftersom jag inte ens var helt säker på om det var han eller Nico).
Han är 19 och beter sig som 12. No further comments necessary.
Kul att ha dig tillbaka, Ruben.

Hur eller hur, i tisdags gick Anna och jag på en film med Matt Damon kallad "We bought a zoo", mycket bra film. Sorglig, men inte alltför sorglig, rolig, men inte alltför rolig- ja ni fattar, lagom åt alla håll. Inget för action-junkies dock, men jag gillade den sjukt mycket.
 
I helgen har vi staffhouseparty igen, full rulle dvs. Och de timmar jag har nu innan anna kommer hit (dvs ca 3) är de enda jag haft, och kommer att ha, på hela veckan haha! Men jag gillart'!

Puss

1 kommentar:

  1. Jag vill fett se den filmen! Men måste vänta tills det kommer ut en halvduglig version på näätet. ^^ Kram!

    SvaraRadera