torsdag 26 januari 2012

Weeei

Det har krupit in en bakterie via slemhinnorna i näsan, halsen eller förslagsvis munnen, och den lilla bakterien bestämde sedan för att smygstarta kaos i mitt system.
Jag ogillar den lilla bakterien skarpt.
Det snurrar och svänger som i en obehaglig dans, och det kittlar något gruvligt i halsen. Överdriften är bara minimal i det jag skriver. Dock blev jag förbannad på att det ska bli såhär varenda gång jag kommer igång med träningen (som förra våren; tränade 4 veckor, var sjuk 2, tränade 2 osv..) så jag gick till gymet i alla fall, och uppenbarligen dog jag inte av hjärthinneinflammation eller vad det nu är man kan få..
Lite stolt över mig själv är jag. Så länge jag inte drar på mig feber eller halsfluss så borde det gå susen att träna tills jag är helt frisk igen, så slipper jag ju "tappa" allt gång på gång.

Dagens träning bestod av seriöst slaktande av mina lårmuskler på bootcamp (jeses, trodde knappt jag skulle kunna ta mig ner för trapporna efter det, och det är 3 trappor ner) och sen ett mindre lyckat försök på yoga. Jag antar att Ridlärar-Bella hade rätt den där ridlektionen för ack-så-många år sedan; jag är verkligen lika smidig som ett kassaskåp.
Att jag inte fattade vad människan (dvs yoga-ledaren) snackade om gjorde ju inte saken bättre, men jag gjorde det iaf, och nu är jag fullständigt slut.

Imorgon blir det "vila", vilket innebär jobb 11-17 och sen hem med Anna och vidare till Philipe och Karel på fest. Dock helt nyktert för min del, nu jävlar ska min energi återvända!




Jag å köttfärs, det är grejer det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar