torsdag 27 oktober 2011

En torsdagskväll

Hello peeps!
Idag har jag varit ledig (igen) och mest drönat runt (igen). Tog mig en liten springenad (springtur/promenad) imorse till en park i närheten. När jag kom dit tänkte jag "Soft, en grusbana man kan springa runt på och slippa fördärva benen på asfalt" typ.. - sprang 2,5 varv och insåg att det tog mindre än 15 min...dvs, inte så jävla lång och därför underföstått att jag kommer att fördärva sinnet om bestämmer mig för att harva runt där..
Men men, kanske kan träna intervall eller något där.

Och så vips slänger man in en bild från Granville Bridge, bara sådär. Så busigt! Ehe..inte alls uttråkad denna kväll, och ABSOLUT inte det minsta stolt över bilden (som jag alltså, underförstått, har tagit själv).

När jag kom hem från ett besök på Granville Island tänkte jag att jag skulle steka en..ja..stek helt enkelt- sagt och gjort och hela nedervåningen vart rökfylld och gav en märklig känsla av att vi befann oss i en knarkarkvart. Intressant utveckling måste jag medge.
Men pasta och grönsallad går ju lika bra det!

Imorgon ska jag jobba hela 4 timmar (WOW) och eventuellt gå på ett avskedspartaj på kvällen, vem vet. Måste ju ladda för vårt döläckra Halloween-party på lördag! Det kommer att bli legendariskt såklart.

Püss

1 kommentar:

  1. Åh gud vad jag är avis på dig för att du får fira en äkta halloween där borta! Glöm inte slänga upp bilder på utstyrsel och så vidare ;) PUSS MIN KVINNA <3

    SvaraRadera