måndag 2 april 2012

Asgarv!

Idag fick jag min lilla rumpa ur sängen ca kl13.30 (grov gissning..) och sen följde den vanliga uppdateringen som sker efter en fest.
För fest var det. Jäsikens vilken fest! Folk vart galna, lyckliga och allmänt sköna. Efter vad jag har hört var det så kallade "love room" dessutom flitigt använt..hrm hrm...men, whatever makes you happy! Haha.
Dock tappade jag bort ett hårspänne, en tröja, ett paraply, en halsduk och 3 lösnaglar. Sörjde förlusten till en början (speciellt lösnaglarna då) men insåg ganska snabbt att det bara är prylar och sånt som ändå inte fått plats i resväskan sen!

Sen idag när jag skulle till Mike hände det mest udda som hänt på hela helgen; med hörlurarna säkert inkörda i skallen på mig hör jag en röst bakom ryggen. Jag tänker inte så mycket på det, det är ju bara någon som pratar i telefon. Icke. Snubben bakom mig försöker få min uppmärksamhet och när jag väl tar ut hörlurarna lyder konversationen ungefär såhär:

Han: "I'm sorry, I don't mean to be rude, but...I have something to say."
Jag: "Ok...? What??"
Han: "Again I don't want to be rude, so don't take this the wrong way, but I've never seen a white girl with an ass like yours!"
Jag: "...!?!?..." *Asgarv* "Is that a good thing or what..??"
Han: "Definitely good, you're gorgeous!"
Jag: "well...thank you then..!?.."

Jag DOG, fy fan så otippat! HAHAHA!! Frida Lind- tjejen med den "svarta" rumpan. Kan det bli bättre??

1 kommentar:

  1. HAHAHAHHAHAHAH, fyfan så roligt! xDDD nåt sånt skulle ju aldrig nån våga säga här hemma liksom!

    SvaraRadera